![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego mam pustą strone?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
wlacz raportowanie wszystkich bledow to sie dowiesz.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tez mi się nic nie pokazało..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wywal małpiszony i sprawdź składnię.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
A ja będę ten niedobry i zapytam wprost. Czy Ty wiesz w ogóle co Ty robisz?
Używasz MSsql, czy MYsql? -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Wiem,
później sie dopiero zorientowałem, że mam inne komendy ![]() Jeśli wytne Kod $conn=@mssql_connect($sql_host,$user,$pass) or die("<b>Critical Error</b><br>MSSQL server is offline OR I can't Access to it !"); @mssql_select_db($database, $conn) or die("<b>Critical Error</b><br>Database don't exists OR I can't Access to it !"); to się strona wczytuje.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
mam nieodparte wrazenie ze w zlym miejscu wstawiles kod co ci dalem. Miales go dac na samym początku. Jakbys tak zrobil to byś jednak dostal komunikat bledu.
Cytat Jeśli wytne Czyli ewidentnie nie masz zainstalowanego modulu mssql. chyba zamiastmssql_ mialo byc mysql_ widzisz roznice miedzy tymi dwoma zapisami? Dalej w kodzie tez juz uzywasz mysql_ -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:03 |