![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Napisalem sobie rozwijane menu w jQuery i wszystko pieknie dziala tylko jest jeden zasadniczy problem. Otoz moja stronka jest skonstruowana w ten sposob : header.php zawiera menu i wyglada tak :
Zas plik index php wyglada tak :
No i teraz problem polega na tym, ze gdy klikan ma menu , ona sie pieknie rozwija, klikan na zakladke 'architektura' no i przechodzi mi do strony architektura, ale rzecz w tym ze strona sie przeladowuje cala i menu sie zwija, a ja chce zeby menu pozostalo rozwiniete, a przeladowywala sie tylko zawartosc div'a o id="TRESC"....... Jakiej technologi do tego uzyc ? macie jakies linki do jakis tutkow zebym mogl spokojnie przejrzec ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 444 Pomógł: 79 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli funkcja podpieta pod onclick zwroci false to strona sie nie przeladuje
reszta to AJAX (np $().load()) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Jesli ktos chce wiedziec dokladnie jak to zrobic prosze zajrzec tutaj bardzo fajny kurs
Ten post edytował Wolfie 5.09.2009, 17:23:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:34 |