![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
proszę o pomoc dotyczącą stworzenia systemu artykułów w PHP. Chciałbym aby na liście wyswietlaly się tytuł artykułów, a po kliknięciu na nie otwierała się pełna treść artykuły na sformatownej w HTMLU stronie. Do tej pory taki coś mam, niestety nie działa:
Macie jakieś pomysły jak to poprawić / napisać? Proszę o wskazówki. Opróćz tego inne moje pytanie jest: czy da się zrobić tak, że po wykonaniu jednego skryptu na stronie to co zaznaczyłęm w radio buttonie po jego wykonaniu dalej będzie zaznaczone? Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co znaczy nie działa? Akurat mi szklana kula mgłą zaszła.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznij może od jakiegoś kursu, tylko przysiądź do niego dokładnie.
Cytat <form method= get> (..) </form> Co to jest? I jeszcze ta spacja przed get... Poza tym, nie potrzebujesz tu formularza.
Cytat Opróćz tego inne moje pytanie jest: czy da się zrobić tak, że po wykonaniu jednego skryptu na stronie to co zaznaczyłęm w radio buttonie po jego wykonaniu dalej będzie zaznaczone? Podczas tworzenia tych radio buttonów sprawdzasz, który został przesłany jako zaznaczony i dopisujesz do niego checked |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:12 |