![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taka zagwozdke..... przekazuje sobie za pomoca jquery ajax parametr do skryptu index.php Wyglada to tak :
Przekazanie zmiennej do skryptu napewno dziala bo sprawdzilem to poprzez testowanie z inna nazwa skryptu No i teraz chce sobie wyswietlic widok na podstawie tego co przyszlo mi poprzez tablice $_POST wiec robie tak :
No ale zamiast przejesc do kolejnego widoku to siedzi w tym samym widoku i nic sie nie dzieje a firebug mi wywala cos takiego : Czyli widac ze parametr sie przesyla a dalej widac tutaj naglowek strony.......czyli tak jakby nie wchodzil w ta petle sprawdzajaca if(isset($postvars['naglowek[]'])...... Ten post edytował Wolfie 4.09.2009, 18:34:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 128 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cholerka przecież przesyłasz tablicę o nazwie 'naglowek' a nie 'naglowek[]'.
'naglowek[]' to sposób na przekazanie, że mamy doczynienia z tablicą a nie jej nazwa. Dodatkowo dostajesz jak byk:
i się jeszcze dziwisz dlaczego nie wchodzi ci w if-a: no facet chwilę się zastanów nad swoim kodem... Weź sobie popatrz na pierwsze z brzegu przykłady. Ten post edytował ziqzaq 4.09.2009, 19:23:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 14:44 |