![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 261 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakich znaków nie wolno używać w treści plików SQL?
Czy stosowanie znaku powrotu karetki jest konieczne, czy wystarczy tylko \n? I przy okazji zapytam, czy są jakieś małe programiki które sprawdzają poprawność pliku SQL w windows? Ten post edytował AboutMe 4.09.2009, 13:56:52 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziwne pytanie... mozesz uzywac wszystkich znakow (pamietajac o odpowiednim kodowaniu, oraz o 'eskejpowaniu')
moze pokaz albo opisz z czym masz problem -------------------- śmieszne obrazki
Kryzys: Ser jem spleśniały, wino piję stare i samochód mam bez dachu.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 261 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Źle się wyraziłem, chodziło mi o ciągi, np.
Cytat , ' Mam masę błędów a baza ma 100 mb, ale na bieżąco je poprawiam gdy phpmyadmin wywala błąd podczas uploadu. Krew człowieka może zalać, a jak na złość nie mam programu którym sprawdziłbym poprawność bazy pod windowsem. Tak przy okazji to wywali mi błąd (plik oczywiście jest dobrze spakowany): Błąd w archiwum ZIP: CRC32 checksum is not equal with the value in header information. Do tego mam #2006 - MySQL server has gone away mimo że w php.ini ustawiłem mysql.connect_timeout = -1 Ten post edytował AboutMe 5.09.2009, 12:18:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 02:36 |