![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jestem studentem medycyny i od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie założenie własnego portalu medycznego. Mam jakie takie pojęcie o HTML, PHP, MYSQL. Początkowo chciałem samodzielnie stworzyć cały portal i forum. W zasadzie sporą część forum już mam, jednak chyba zdecyduję się na gotowe rozwiązania. Dlatego chciałem was zapytać o jakieś gotowe oskryptowanie takiego portalu. Z założenia ma on być prosty i pisany w PHP bo chciałbym w miarę potrzeb go modyfikować. Dodatkowo chciałbym podpiąć pod to wszystko także jakieś forum. Także chciałbym aby było proste. Forum powinno być jak najprostsze chodzi mi tylko o to żeby można było dodawać tematy i posty zarówno jako zarejestrowany użytkownik jak i gość. Poza tym powinna być funkcja przypominania hasła, możliwość dodawania awatara no i jakaś tam prosta administracja. Więcej rzeczy mnie nie interesuje jeśli chodzi o forum. Jeśli moglibyście doradzić jakieś gotowe oskryptowanie to byłbym wdzięczny. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 9 Dołączył: 26.09.2008 Skąd: krzesło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Drupal morze być
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:48 |