![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 1.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, na użytek domowy zrobiłem prostą stronę,
która ba bazie gromadzi jakie mam filmy w domu (jest tego sporo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Zrobiłem funkcję sortowania po kryteriach już jakiś czas temu. Polega to na zaznaczaniu chceckboxów, np. ma szukać tylko po filmach z lektorem na Blue-Ray i posortować je od Z-A. Niedawno zacząłem się uczyć programowania obiektowego, i pomyślałem, że warto by to było zrobić obiektowo, niż jak było dotychczas. Moją prośbą jest wyrażenie swojej opinii, czy lepiej obiektowo czy normalnie? Do swojej opinii proszę dodać dlaczego i jak można by to ulepszyć/usprawnić. Jeżeli robiąc to obiektowo namieszałem, czy coś źle zrobiłęm proszę o wytknięcie mi tego i podanie pomysłu na zrobienie tego lepiej (inna konstrukcja?). A więc czas na skrypty: Stary: sort.php Nowy: class_Sort.php: class_Sort.php sort.php:
Z góry dziękuję za wasze opinie (pozytywne i te negatywne również) Pozdrawiam. Ten post edytował Rookie 3.09.2009, 19:19:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 18:15 |