![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem .. nieoczekiwanie zawiesił mi sie komputer.. musiałem zrestartować.. po uruchomieniu w pliku nad którym długo pracowałem były tylko kwadraciki.. plik nadal ma tyle samo KB.. istnieje jakaś nadzieja żeby to odzyskać? :/
Powód edycji: [erix] przeniosłem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Zacznijmy od pewnej rzeczy: jaki system operacyjny, jaki system plików?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Windows xp .. pracowalem na Notepad++ zrestartowalem komputer.. uruchamiam str. blad.. spogladam do pliku a tam w zaleznosci czym uruchamiam ..albo kwadraty. albo spacje...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jaki SYSTEM PLIKÓW? NTFS? FAT?
Spróbuj użyć chkdsk na tej partycji, ale istnieje - moim zdaniem - małe prawdopodobieństwo odzyskania pliku. Najpierw wykonaj jednak chkdsk, wtedy będzie można coś więcej na ten temat powiedzieć. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
system plikow NTFS.. wykonalem to skanowanie ale nic ;/ pewnie bede musial zaczac od nowa :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj przejechać jakimiś programami do odzyskiwania plików. Ktoś miał taki sam przypadek i odzyskał większość. Ja właściwie też miałem podobnie, ale na szczęście edytor przy którym pracowałem akurat zrobił backup
![]() -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:46 |