![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 2 Dołączył: 27.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, głównie zależy mi na tym, aby nie otwierać poszczególnym podstron w osobnych kartach przeglądarki. Osoba nie znająca linku, nie będzie w stanie tego zrobić, dlatego zależy mi na jego ukryciu.
Przykładowo, np bank pko bp ma w js ważniejsze zakładki, po pokazaniu źródła, wygląda to tak:
Czy to jest trudne do zrobienia ? Gdzieś jeszcze tutaj na forum, przez szukajke znalazłem, że można to też przez flash zrobić, jednak nie było to nigdzie opisane. Możecie mi jakoś pomóc w tej dla mnie ważnej sprawie ? Sam doszedłem, do 5% zabezpieczenia ![]()
Jednak co z tego, jak osoba widzi końcówkę... Więc wpadłem na przekierowanie z tej strony, jednak i tak potrzeba będzie np więc to również nic nie da. Odświeżam temat. Proszę o odpowiedź ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Nigdy w 100% nie ukryjesz ŻADNEGO linku. robiąc stronę we flashu znacznie to zadanie utrudnisz ale to i tak nie daje 100% bezpieczeństwa
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób to za pomocą formularzy i metodą POST
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 11:42 |