![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 15 Dołączył: 18.03.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Musisz ręcznie.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od biedy moznaby bylo zapisac formularz do bazy danych, kazdy input do oddzielnego rekordu. Tabela z polami: id, type, name, vaule, optional. Czy cos w tym stylu. I dodawac lub usuwac pola z bazy. Problem pojawia sie przy wstawianiu np. selecta czy textarea.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 18 Dołączył: 7.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy type = 1 to jest textarea, a gdy 2 to wyciągnij z innej tabeli po tym id opcje to selecta.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
To ja radze zapoznać się z JavaScript, dodawać lub usuwać elementy "w locie", a do bazy posyłać serializowane dane. Przykład takiego skryptu masz tutaj w działaniu. Mniej więcej w 2/3 masz pola Obowiązki i takie tam
http://www.ofertypracy24h.pl/daj-prace.html Myślę, że o coś takiego Ci mniej więcej chodzi ![]() ![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:25 |