![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki problem: Umieściłem tabelę w divie (z overflow:scroll), niestety IE obcina tabelę (pokazuje tylko tyle, ile mieści się na szerokość diva - bez przewijania) Fragment kodu: Początkowo pomyślałem, że problem dotyczy szerokości tabeli, ale próbowałem jej ustawić już auto i inherit - bez rezultatu. Oczywiście w Firefox`ie i Operze działa ok ![]() proszę o pomoc. Ten post edytował matjab 2.09.2009, 13:37:57 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 37 Dołączył: 27.02.2008 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To co tutaj podałeś, wygląda u mnie identycznie dla ie6, jak dla FF 3.5.
Może podaj więcej kodu? Po nadaniu tabeli szerokości 2000px nadal wszystko wygląda ładnie i się przewija - w jednej i w drugiej przeglądarce.. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wrzuć gdzieś cały działający kod, będziemy mogli debugować, a nie gdybać. ;]
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 19:00 |