![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 3 Dołączył: 6.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam następujący problem. Mam menu z linkami, które jest obsługiwane przez jQuery. Po podaniu hasła do menu zostają dynamicznie dodane dodatkowe linki. Problem polega w tym, że dodane w ten sposób linki nie korzystają z jQuery tzn. nie działają bez przeładowania strony. Czy jest na to jakaś rada? Słyszałem o pluginie Live Query czy miał ktoś już znim kotakt i mógłby mnie naprowadzić ? Pozdrawiam Skrypt obsługujący menu CODE //MENU $(document).ready(function() { $('#menu a').click(function() { $('#main').load('' + $(this).attr('href'), function() { $('#main').hide() .slideDown(1000); }); return false; }); }); Skrypt obsługujący logowanie CODE //LOGIN $(document).ready(function() { $('#sign_in').click(function() { $('#loading').append(''); var login = $('#login').val(); var password = $('#password').val(); $.ajax({ url: 'login_send.php', type: 'POST', data: 'login=' + login + '&password=' + password, success: function(result) { $('#form').remove(); $('#menu_list').append(result); $('#loading').fadeOut(500, function() { $(this).remove(); }); } }); return false; }); });
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lub przy użyciu livequery
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 3 Dołączył: 6.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie o to mi chodziło. Dzieki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 16:12 |