![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Z php mam do czynienia od bardzo niedawana. Mam pewien problem/pytanie. Otóż - http://www.kess.snug.pl/?sid=10&pid=31 użyłem tego skryptu na stronie ( z tym, że tylko z jednym polem do wpisania), ale chciałbym aby każde nowe wpisane dane zapisywały się do osobnego pliku txt , który najlepiej nazywałby się tak jak wcześniej wpisany tekst bądź jak tu: Cytat Jak zrobic nie tylko baza.txt lecz zapisuje z formularza automatycznie kolejny plik np. baza2.txt, baza3.txt, baza4.txt , baza5.txt itd... ? Od administratora: Trzeba by do tego jakiś licznik zrobić, aby nazwy plików się nie powtórzyły. , aby generował kolejne/losowe nazwy. Niestety nie mam pojęcia jak to zrobić. Następnie chciałbym aby dane z ostatnio zapisanego pliku wyświetlały się na kolejnej stronie, tak jak w tym skrypcie. Lecz tam jest tylko podany wynik z ostatniego wpisu gdy mamy do czynienia z jednym plikiem bazy txt. Dodatkowo aby strona z wynikami nazywała się jak ostatnio zapisany plik txt . Prosiłbym o pomoc ![]() Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Prosisz o pomoc czy gotowy kod?
Pokaż jak próbowałeś to napisać. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie nie próbowałem bo nie mam pojęcia jak by to można było zrobić.
A gotowy kod by był mile widziany ![]() Lub jakieś linki, przykłady . |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
No to przenoszę do odpowiedniego działu
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 07:41 |