![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie wszystkich po raz kolejny na tym forum. Mam malutki problemik. A mianowicie wygląda on tak. Mam stronke w stylu http://blog.tenbit.pl na której rejestruje się blogi. I zauwazyłem że na wszystkich stronach internetowych na ktorych można się zarejestrować widnieją regulaminy. I problem jesty taki że ja niegdy nie pisałem żadnych reglaminów i nie mam pojęzia co on może zawierać. Prosiłbym abyście powiedzieli mi co taki regulamin powinien zawierać. A może są jakieś reguły pod które się pisze regulaminy. Proszę o pomoc. Z góry bardzo wam wszystkim dziekuje. Pozdrawiam. Kalinowski
-------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Regulamin powinien zawierać zasady korzystania z danej usługi.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no tak ale jak takie punkty powinny wygladac
![]() -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ee....
Chłopie.. Rusz głową i napisz, co użyszkodnik może, czego nie, co ty mu gwarantujesz, czego nie.. i juz. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj strony, uslugi lub czegoś co pasuje do tego co robisz, ma podobny temat i zobacz jaki regulamin tam widnieje, potem po prostu napisz podobny
![]() -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 01:01 |