![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zabrałem się w ramach ćwiczeń za szablon. I owszem, napotkałem znów wiele problemów z przeglądarką firmy Microsoft, ale jak dotąd wszystkie udawało mi się rozwiązywać
![]() ![]() ![]() ew. daję jeszcze linka do szablonu online ![]() http://infotech24.nazwa.pl/pawel/portfolio/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Chodzi o to, że zapisuję różne ikony i elementy graficzne do formatu PNG, Potraktuj pliki PNG programem o nazwie PNGOptimizer. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie
![]() Jak reką odjął i po problemie. Raz jeszcze dzięki ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 05:45 |