![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 495 Pomógł: 2 Dołączył: 5.02.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z Allegro WEB API.
Za pomocą metody ArrayOfFieldsValue można pobrać liste wszystkich dostępnych pól sprzedaży. Na przykład dla transportu mamy: [sell-form-desc] => Sprzedający pokrywa koszty transportu|Kupujący pokrywa koszty transportu [sell-form-opts-values] => 0|1 Mamy wartości dla użytkownika (wyswietlane np. w selektorze) oraz wartości, które w zależności od wyboru użytkownika mają polecieć do allegro. Tu jest wszystko jasne. Dla opcji transportu mamy [sell-form-desc] => -|-|-|-|Dodatkowe informacje|Zgadzam się na wysłanie przedmiotu za granicę [sell-form-opts-values] => No i tu mam problem. Skąd mam wytrzasnąć listę wszystkich elementów, które mam wyświetlić w selektorze, a potem skąd mam wytrzasnąc wartości dla wyborów użytkownika? TO SAMO dotyczy opcji płatności, opcji dodatkowych. OPCJE TRANSPORTU OPCJE PŁATNOŚCI OPCJE DODATKOWE Jeżeli rozkminię te trzy elementy jestem w domu, bo resztę mam w komplecie. Proszę o pomoc :- ) -------------------- Programista Stron i Serwisów WWW oraz Aplikacji Internetowych
Specjalista ds. Pozycjonowania Aplikacji Internetowych Copywriter |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:50 |