![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 1 Dołączył: 27.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy można przekazać tytył strony zeby wyswwtało się w następnym formularzu?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 1.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem za bardzo co chcesz osiągnąć ale jeżeli ci chodzi o znaczniki <title></title>, e znacznikach <head>, żeby po wpisaniu tytułu strony w formularzu ten tekst pokazywał ci się w title,
to możesz np. srobić tak:
oczywiście dopasuj do twojej koncepcji ;p Chyba, ze źle cię zrozumiałem i o co innego ci chodzi. Ten post edytował Rookie 30.08.2009, 20:45:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 1 Dołączył: 27.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi o to ze mam strone <title> samochody</title>
klikam dalej i na nastepnej stronie wyswietla się tytuł strony z jakiem przyszlismy czyli samochody |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 1.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem.
Chodzi ci o to, że załóżmy jesteś na stronie samochody, naciskasz link, przechodzisz do innej strony i jesteś na stronie motory i żeby np w title było Samochody>Motory ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Klasyfikator treści, który automatycznie bedzię tworzył tytuły, aczkolwiek można to zrobić na zasadzie
nazwa mojej strony => download nazwa mojej strony => aktualności Dopisując do pliku na samym początku tytuł później ładujesz header. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 14 Dołączył: 11.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Np.: zapisz w $_SESSION['lokalizacja'] miejsce, z którwgo przychodzisz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli dobrze zrozumiałem (bo chyba każdy tutaj zrozumiał inaczej) to takie coś pomoże.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:02 |