![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 3 Dołączył: 4.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam takie pytanie. W jakim formacie, i czy da się wrzucić film na stronę, ale tak, aby był on odtwarzany bez odtwarzacza od razu po wejsciu na stronę - w zwyklym okienku jak np animacja gif. Proszę o wszelakie podpowiedzi. Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz w formacie swf wstawić film na stronę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 3 Dołączył: 4.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale czy będzie to działało tak jak napisałem ? i jak to zrobić ? moze jakieś wskazówki ?
---- Ok orientuje sie ze to film flash... a czy znacie jakis program który przerobi zwykły film DVD w film flash, albo jakiś prosty w obsłudze program którym stworzyłbym taki filmik? Zależy mi na prostocie obsługi. Pozdrawiam! Ten post edytował wizard144 30.08.2009, 14:12:16 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak chcesz stworzyć flasha to polecam Swish Max 2
a co do konwersji to konwertować film DVD (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) to się mija z celem. Do konwersji avi wystarczy, że wpiszesz w google avi to swf converter. http://www.avitoswf.com/ |
|
|
![]()
|
|
Ok dzięki! przyznaję pomógł!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 19:27 |