![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Nie zabardzo idzie mi z mod rewrite i licze na wasza pomoc. Zrobilem subdomeny u siebie na stronie: Kod: CODE RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.domena.pl$ RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?(.+).domena.pl$ RewriteRule .* indexalias.php?strona=alias&alias=%2 Fajnie dziala i pokazuje mi to co chce czyli z pod adresu www.cos.domena.pl Chcialbym jednak jeszcze to rozroznic i zrobic adresy typu: www.cos.domena.pl/kontakt/ kierujac na indexalias.php?strona=alias&alias=cos&podstrona=kontakt Jak dobrze powinnien w takim razie wygladac kod mod rewrite dla tej procedury, bo mi za zadne skarby nie chce zadzialac [php][/php] Kod RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.domena.pl$ RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?(.+).domena.pl/?(.*)/?$ RewriteRule .* indexalias.php?strona=alias&alias=%2&podstrona=%3 Niby tak napisalem, ale dalej nie chodzi. Wedlug mnie skladnia jest OK. Bo dwa pierwsze parametry faktycznie dzialaja a trzeci juz nie Ten post edytował pawele87 29.08.2009, 19:06:36 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:13 |