![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem dopiero początkującym użytkowaniem Accessa ale jakoś sobie radzę jednak te filtry mnie przerastają powiedzie czy uda się zrobić a jeśli TAK to proszę o info jak: Przycisk Filtru obok kolumn w formularzu by po kliknięciu w niego rozwijało się takie menu jak w menu głównym (sortowanie/filtrowanie) by doprecyzować to chciałbym by to wyglądało jak auto filtr w excelu dzięki z góry za info Pozdrawiam Jednak widze że nie jest to takie łatwe (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) Pozdrawiam Witam Jestem dopiero początkującym użytkowaniem Accessa ale jakoś sobie radzę jednak te filtry mnie przerastają powiedzie czy uda się zrobić a jeśli TAK to proszę o info jak: Przycisk Filtru obok kolumn w formularzu by po kliknięciu w niego rozwijało się takie menu jak w menu głównym (sortowanie/filtrowanie) by doprecyzować to chciałbym by to wyglądało jak auto filtr w excelu dzięki z góry za info Pozdrawiam Ten post edytował Tomeem 31.08.2009, 06:53:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 11:30 |