![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Problem z którym nie mogę sobie poradzić od 6 h. Wygląda to tak:
Jak widać z powyższego kodu ładuję plik ankieta.php do div'a frame_form Plik ankieta zawiera: W divie <div id="rate1" class="rating"></div> ładowany jest plugin star-rank. Div ten jest osadzony w index.php i w ankieta.php. W index.php działa a w ankieta.php nie. Ma ktoś jakiś pomysł, sugestie? Pozdrawiam. Ten post edytował vahooz 28.08.2009, 12:07:46 -------------------- shit, fuck and microsoft
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Skoro używasz jQuery, to na chorobę ręcznie inicjujesz AJAX...?
Dokumentacja: $().load/$.get/$.ajax. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro używasz jQuery, to na chorobę ręcznie inicjujesz AJAX...? Dokumentacja: $().load/$.get/$.ajax. Dzięki za odpowiedź, ale co to ma za znaczenie? zmieniłem kod na I dalej to samo. Nie działają skrypty ani css w ankieta.php. -------------------- shit, fuck and microsoft
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Dzięki za odpowiedź, ale co to ma za znaczenie? Masz kupione alufelgi, komplet czterech, a Ty jeździsz na trzech + 1 stalowa. ![]() Cytat I dalej to samo. Nie działają skrypty ani css w ankieta.php. A nie korzystasz przypadkiem z mod_rewrite...? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Masz kupione alufelgi, komplet czterech, a Ty jeździsz na trzech + 1 stalowa. ![]() A nie korzystasz przypadkiem z mod_rewrite...? mod_rewrite - wyłączony. Zauważyłem, że style nie działają do znaczników formularzy (input, texarea itp) do czcionek działają, skrypty podobnie. Czy ja popełniłem jakiś błąd logiczny? Wg mojej wiedzy, jak jest już dodany skrypt w <head> to on powinien działać dla całej strony głównej i również dla treści ładowanych w div'y. (pomimo, że są z zewnętrznych plików). -------------------- shit, fuck and microsoft
|
|
|
![]()
|
|
Pokaż gdzieś to na żywo.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Dobra zrobiłem... problem był banalny.
Wystarczyło dodać kod inicjalizujący obiekty w zewnętrznym pliku zaraz po jego załadowaniu:
Może komuś się przyda... pozdrawiam. -------------------- shit, fuck and microsoft
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 01:15 |