![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałem zrobić oprawę graficzną menu i modułów którą widać niżej... i tu pojawia się problem, obrazek podzieliłem na 3 części (góra-tytuł menu, środek-treść, dół) i już 3 dni szukam po internecie i kombinuję jak ,,koń pod kympa" a poprawnego efektu jak nie było tak nie ma... Jak zauważyłem to atrybut h3 odpowiada za wygląd tytułu a ul,li za zawartość...tylko że jak tak ustawiam to grafika nie jest taka jak powinna tylko jest na każdym linku ( w menu bo w modułach grafika w ogóle sie nie pojawia) no i nie wiem też jak wstawić ten dół... szablon i joomla! mam w wersji 1.5.x ![]() Proszę o jakieś dobre rozwiązanie lub o jakieś podpowiedzi...tylko nie podawajcie linków do joomla wiki albo google bo uwierzcie że już się tam naszukałem... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Nie podałeś kodu. Nie podałeś linków. Tylko strzępy informacji, które sugerują na myśl słowa "zróbcie to za mnie".
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
juz sam sie z tym uporalem...temat mozna wyrzucic albo zamknac...
Ten post edytował Kilian 28.08.2009, 11:33:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 23:59 |