![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Mam problem z bardzo prostą rzeczą na stronie. Mianowicie chciałem stworzyć prostą zmieniarkę do cytatów. Żeby co 7s. pobierało z pliku .txt (pseudo) losowy cytat. Niestety skrypt działa jedynie na moim serwerze lokalnym. Kiedy wrzucam to na serwer (home.pl) pierwszy raz wczytuje się dobrze potem mija określona przeze mnie ilość czasu i pojawia się biała strona.
Proszę o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Cytat się dobrze potem mija określona przeze mnie ilość czasu i pojawia się biała strona. Żadnych błędów...? Konsola błędów coś wypluwa? Sam skrypt zwraca cytat? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Właśnie brak żadnego komunikatu :/ pierwszy cytat wczytuje się, ale nie na każdej przeglądarce :/ na chromie tak na firefoxie nie :/ no i wygląda to w ten sposób jakby strona cały czas się wczytywała ://
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Puść gdzieś to na żywo.
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysyłałem Ci adres na prv.
Pozdrawiam Jakby co to to jest link do strony testowej: http://www.toc2c.pl/kokonut/ Jeśli ktoś ma jakiś pomysł dlaczego to nie działa albo jak rozwiązać to inaczej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) to podzielcie się (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Jeśli w międzyczasie komuś udało się rozwiązać taki problem, to bardzo proszę o podpowiedź, czego on może dotyczyć..
U mnie tak jak u kolegi SoSiker. Ajax śmiga na localhoscie, na serwerze home.pl nagle zaczęła pojawiać się biała pusta strona. W IE8 jest ok, tylko w FF i Opera się sypie. Żadnych błędów. pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.12.2025 - 21:53 |