![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, korzystam z eclipse ganymede, czy istnieje wtyczka która obsługuje szablony smarty do tej wersji ? Wiem że do europy jest, ale do ganymede nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałeś użyc tamtego pluginu z wersji europe?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie da rady zainstalować do innej versji. Po jakiego czorta Ci plugin do smartów? Żeby Ci {$zmienna} kolorował? O_O
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
żeby mi nie oznaczał lini kodu jako zawierające błędy, w ten sposób łatwiej mi będzie zlokalizować te z prawdziwymi błędami
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podejrzewam ze i tak bedzie minimalny problem, bo przeciez jak nawalisz ifów, foreachów itd np tak:
Kod <a href="http://onet.pl" class="{if $title="strona"}zolte{else}zielone{/if}{foreach from=$atrybuty item=$a} {$a}{foreachelse}lorem{/foreach}">Moja stronka</a> to ciezko sie w tym odnaleźć. ale moze sie myle. ale w jakims ifie mozesz miec tez zamkniecie cudzyslowia czy tagu, i wtedy kod czasem bedzie poprawny, czasem nie. ale przydalby sie i mi, dla durnego kolorowania {$zmienna} {if} {foreach} itp. - zeby bylo od razu widoczne, i najlepiej jakby je grupował jak to robi z klamrami w php, tagami w html itd., jak cos znajdziesz sam, to pochwal sie tutaj ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Przenoszę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:44 |