![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki kod:
jbot.php: Wklej.to - Klik! Lub:
class.jabber.php: Wklej.to - Klik! Podczas odpalania jbot.php wyświetla się: Kod Fatal error: Cannot use string offset as an array in class.jabber.php on line 204 Linia 204 class.jabbera.php: Podejrzewam, że chodzi o uzywanie tekstu (stringu) tak jakby był tablicą, lecz.. Jak to naprawić? Proszę o pomoc, Pozdrawiam, Defozo Ten post edytował Defozo 26.08.2009, 21:10:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Możesz nam wyjaśnić tajemnicze powody, dla jakich wrzucasz kod na jakieś dziwne wklej.to? Załóżmy, że za pół roku ktoś będzie miał podobny problem do Twojego, myślisz, że ten kod nadal tam będzie? Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wklej.to nie kasuje tekstow z tego co wiem.. po to jest..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wszystkie paste przechowywane są tak długo dopóki nie zostanie ona usunięta przez użytkownika serwisu, lub minimum 90 dni po jej ostanim wyświetleniu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Możesz nam wyjaśnić tajemnicze powody, dla jakich wrzucasz kod na jakieś dziwne wklej.to? Załóżmy, że za pół roku ktoś będzie miał podobny problem do Twojego, myślisz, że ten kod nadal tam będzie? Pozdrawiam! Wszystko dlatego, że w poście się nie zmieściło (ograniczenie znaków). Jedynie teraz zmieniłem i dodałem jbota.php do postu (on się mieści). A jakby ktoś szukał to jest to przeróbka (by me) przeróbki (by Tracerout) class.jabbera.php v0.4 (by Carlo "Gossip" Zottmann)... Pozdrawiam, Defozo UWAGA! PROBLEM ROZWIĄZANY! Przerejestrowałem bota na aqq.eu (wcześniej był na jid.pl) i już wszystko działa : ) Ten post edytował Defozo 28.08.2009, 12:11:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:08 |