![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Poszukuję programistów i grafików którzy podzielą się swoją wiedzą przy tworzeniu serwisu internetowego. Serwis ten planowo ma być z gatunku sportowo-informacyjnych co dla wielu może się wydawać kolejną kopią znanych nam serwisów, lecz tak nie będzie. Posiadam już gotową specyfikacje oraz całą wizję przedsięwzięcia wraz z pomysłem na zyski, potrzeba mi "tylko" osób które podłączą się pod mój projekt. Dokładnie potrzebuję maksymalnie 2 programistów i 2 grafików, których chciałbym ustanowić wspólnikami i w przyszłości dzielić się z nimi zyskami. Sam posiadam doświadczenie w branży dziennikarstwa sportowego wraz z bogatą bazą kontaktów. Mam również możliwość namówienia znanych publicystów sportowych którzy byliby skłonni do współpracy z moim serwisem. Wszystkie osoby na poważnie zainteresowane współpracą proszę o kontakt pod numerem gg: 12175460 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapomniałeś o tagu [wolontariat] czyli praca za darmo.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:08 |