![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wiem ze na tym forum jest masa różnych tematów z wyszukiwarka php ale niec nie znalazlem co by mnie interesowało a wiec
poszukuje wyszukiwarki na strone jestem nowy w tym i nie wiem czy w ogole wszystko dobrze robie. Strone zaczolem robic w PHP a dokladniej uzywam DreamWeaver sc3 obejrzalem kilka tutoriali i wziolem sie do roboty oczywiscie moj glowny plik to index.php w którym mam przypisy poszczegolnych tabel tak jak np
gdzie XXX to nazwa innego pliku php czyli jak zmienie ten plik to na wszystkich podstronach znienia sie wyswietlana zawartosc. ogolnie chodzi mi o taka budowe strony na ktorej w przyszkisci bedzie sie znajdowac dosyc spoko innych podstron. no i w tym sedno ze chcial bym wyszukiwarke tylko tych podstron oczywiscie strona nie ma bazydanych ani nic z tych rzeczy. czyli powiedzmy ze mam strone www.123456789.pl/index.php i po wpisaniu jakiegos tematu strona przechodzi np do www.123456789.pl/wyszukanytemat.php |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 21:58 |