![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki prosty skrypcik rozpakowywujący ZIP-y:
Gdy wczytuję pliki ze swojego serwera to wszystko działa, jednak gdy $plik_arch zawiera adres bezwzględny to pojawiają się błędy. Czy można jakoś obejść to, żeby można było stosować adresy bezwzględne? Ten post edytował sweter 25.08.2009, 16:01:35 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nosz choroba jasna, JAKIE BŁĘDY?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nosz choroba jasna, JAKIE BŁĘDY? Ano takie, że nie mogę rozpakować zipa, jeżeli prowadzi do niego ścieżka bezwzględna (czyli jest na innym serwerze) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat jednak gdy $plik_arch zawiera adres bezwzględny to pojawiają się błędy Z łaski swojej, podaj treść błędów. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Wyświetla się tylko
Cytat Powstały jakies bledy sprawdz archiwum lub folder bo if nie jest wykonywany, bo skrypt nie może otworzyć ZIP'a EDIT: oczywiście $plik_arch zawiera poprawną scieżkę, bo w przeglądarce mogę ten plik pobrać EDIT 2: banalnie proste rozwiązanie: wystarczy skopiować plik na własny serwer i już wzystko gra ![]() W każdym razie dzięki za zainteresowanie ![]() Ten post edytował sweter 25.08.2009, 21:01:00 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:23 |