![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, ciągle piszę swój 1 skrypt. Teraz mam problem z umieszczeniem statusu gg w pliku php który czyta dane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Numer gg z tabeli gg czyta, ale nie wiem jak zrobić by był odnośnik z obecnym statusem gg. Mój kod od tego pliku wygląda tak.
Myślałem coś typu
lecz nie wiem jak to wykonać, proszę o pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Człowieku co ty robisz, już kiedyś dostałem kilkaset linii tabeli echowanej linie po linii toż tragedia jest. Wywal e printy i zainteresuj się łączeniem ciągów w php. Skoro wyświetlasz w jednym miejscu nr to jaki problem przenieść go w inne?
Analogicznie w drugim miejscu, i to w pętlę. ^^ Następnie, dlaczego korzystasz z pętli for(), są inne bardziej odpowiednie stworzone do takich zastosowań np. while()! Poczytaj jakieś kursy dla początkujących bądź może jakaś książka. ;] Ten post edytował ShadowD 25.08.2009, 15:58:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyłem for, ponieważ tak było w tutku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jestem jeszcze bardzo słaby, może kiedyś. Jak dałem w echo. to jeden za drugim się wyświetlił, zero odstępu itp, a to powinno iść tak jak w tym print... czyli krzys krzychu admin 56416 kamil kamilo prezenter 21235456 itp ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie ma znaczenia, jeśli prawidłowo dodasz br to i tak będą takie odstępy!
Uczenie się głupot lekko mija się z celem...
Zamiast całego for'a, o ile lepiej... |
|
|
![]()
|
|
Okej działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teraz walczę nad usuwaniem ID użytkownika (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:01 |