![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie.
Sytuacja wygląda tak:
"$id=$_POST['id'];" pobiera z formularza na poprzedniej stronie ID rekordu. "<html><b>id nr: <?echo $id; ?></b></html>" wstawiłem ten kawałek kodu aby upewnić się że ID jest poprawnie pobieranie. Więc jeśli posiadam ID rekordu, czemu "DELETE FROM contacts WHERE id='$id'" nie kasuję mi rekordu, żadnego. Czekam na podpowiedzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widzisz różnice. Ten post edytował skowron-line 25.08.2009, 13:02:23 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widzę, zostały usunięte nawiasy, oraz "or die" zostało przeniesione, wyciągnełem z tego wnioski.
Po zmianach w skrypcie, wyskakuje mi "or die" nie dziala. Skrypt jest prosty jak konstrukcja cepa, nierozumiem czemu nie działa. Czy chodzi może o chmod?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyświetl błędy i będziesz wiedział co i jak. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Hihi, nie ma to jak literówki w programowaniu:). Wynik: "bledy: Table 'a5582997_matrix.contatcs' doesn't exist".
Tabela nazywa się contacts nie contatcs. Dzięki Skowron za pomoc:). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 19:32 |