![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 10 Dołączył: 22.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie mam problem z Kody Wapacz, a dokładniej z tworzeniem formularza pod płatność SMS.
Jak to ma wyglądać: Podaje na początku swoje dane itd (to już mam) Naciskam Kup Pokazuje mi się info o wysłaniu SMS Wpisuje kod i pokazuje mi się tekst jeżeli kod jest prawidłowy Jeżeli nie prawidłowy to tak samo tekst Chodzi mi tylko o 3 rzeczy: Jak mam wrzucić 1000 kodów do bazy? Jak aktywować wpisany kod? Jak zrobić funkcje aktywującą kod Ten poradnik co podali u siebie na stronie to jest takie gó***, nie idzie nic z tego zrozumieć. Kody Otrzymane od nich:
Aha i jak aktywować funkcje? robiłem tak:
Ale pełno błędów ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po skryptach wnioskuje że brakuje ci mysql_connect czyli połączenia z bazą.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 10 Dołączył: 22.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest skrypt tak jak zrobiłem:
Pomoże mi ktoś z tym w końcu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomoże mi ktoś z tym w końcu. Spokojnie nie gorączkuj się tak pokaż jakie błędy ci pokazuję a po zapytaniach do bazy daj sobie i zobacz co ci pokaże. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Ok zrobiłem to inaczej teraz jak mam za pomocą form action uruchomić function? Wpisać normalnie:
Czy jak bo nie wiem ![]() Tak wygląda sprawdzanie kodu, nie wiem czy dobrze jeżeli źle poprawcie mnie bo nie potrafię tego zrobić. Funkcja ma robić: sprawdzać kod czy jest poprawny, jeżeli nie pokazuje tekst, jeżeli tak przekierowuje do strony o podanym adresie. Ten post edytował Matimor 25.08.2009, 14:38:45 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
action przeniesie cię z tablicą _POST na wybraną stronę na której uruchomisz sobie swoją funkcję.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:26 |