![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2004 Skąd: Chicago Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jesli macie czas, to kliknijcie. Pomozmy dzieciom. http://www.pajacyk.pl/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A ja myślałem, że ten adres znają wszyscy...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Adres znany, ale nie zawsze pamiętamy, żeby kliknąć...
Jeszcze widziałem podobną stronę, ale finansującą rozwój badań nad polskim sztucznym sercem. -------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- c'est la vie!
Programowanie, webmasterka, hardware, software, serwery, internet... - warsztat.webd.pl!!! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie raczej każdy zna tą stronę , gorzej jest z klikaniem... :?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tego nie znam, ale zacznę klikać
![]() No właśnie raczej każdy zna tą stronę , gorzej jest z klikaniem... :? hmm, jaki to problem, ja mam na stronie startowej i codziennie, w dwóch przeglądarkachdzisiaj w lokalnym radiu słyszałem o kolejnej takiej stronie, zapraszam wszystkich do klikania, przecież nic nie tracimy a można pomóc, niby to grosze, ale właśnie grosik do grosika ... OKRUSZEK |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 11:37 |