![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam mały problem z wyświetlaniem tabeli.
Zamiast tabelki np: +------------+--------------+---------+ | imie | nazwisko | placa | +------------+--------------+---------+ | Jan | Kowalski | 1200.00 | | Izabela | Kwiatkowska | NULL | | Aleksander | Borowiecki | 1500.34 | | Aniela | Michałkowska | 854.29 | | Katarzyna | Kowalska | 1200.00 | +------------+--------------+---------+ Dostaję krótką informację:
Próbowałem przez kilka sposobów:
zamiast wstawiałem Ale nic to nie pomagało. Znalazłem skrypt:
Ale wyskakuje, że nie znaleziono klasy "mysqli". Można prosić o małą pomoc? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
manual:mysql_fetch_array i pochodne.
Ciebie interesuje przykład 1, który w twoim przypadku będzie wyglądał... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No właśnie jak (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Na to pytanie już sam musisz dać odpowiedz. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
manual:mysql_fetch_array i pochodne. Ciebie interesuje przykład 1, który w twoim przypadku będzie wyglądał... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No właśnie jak (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Na to pytanie już sam musisz dać odpowiedz. Jest dobrze, pokazuje dane ale w chaosie. Przeanalizuję Może coś z tego wyjdzie. Dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:29 |