![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z logowaniem do mojego serwisu, które to nagle z niewiadomych przyczyn przestało działać. Skrypt logowania jest standardowy, mniej więcej taki jak opisywany tu: http://www.egrafik.pl/phpmysql-prosty-syst...owania,880.html Po wpisaniu loginu i hasła nic się nie dzieje, nie przekierowuje mnie na stronę docelową. W bazie widzę także, że logowanie udało się (odpowiednie pole zmienia się z 0 na 1) niemniej jednak nie przekierowuje na stronę docelową. Serwis stoi na hostingu nazwa.pl. Podejrzewam, że dokonano jakichś zmian na serwerze i w ich wyniku mam problem j.w. Niestety admini nazwa.pl zaprzeczają by coś się zmieniło. Gdy zgłosiłam im problem sugerowali by dodać do .htaccess linię php_flag register_globals 1. Dodałam, nie pomogło. Logowanie działało zawsze bezproblemowo. Problem występuje od kilku dni. Żadne pliki nie były modyfikowane, nie było żadnej ingerencji z mojej strony. Prośba o sugestie - co należy zmienić/zmodyfikować by przywrócić możliwość logowania ? Pozdrawiam, Kasia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:27 |