![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ostatnio zrobiłem sobie update php do wersji 5.3. Wszystko w zasadzie działa bez problemu, poza cli ![]() otóż poniższy kod działa w wersji 5.2 bez problemu:
spodziewany wynik działania poniższego programu to oczywiście: Kod bash-3.1$ php test.php 1. przed StartTrans 2. po StartTrans i przed GetAll 3. po GetAll i przed CompleteTrans 4. koniec lecz niestety wynik mam następujący: Kod bash-3.1$ php test.php 1. przed StartTrans czyli po wejściu do StartTrans() program wychodzi bez żadnego ostrzeżenia, zgłoszenia błędu etc... bibliotekę Adodb ściągnąłem dokładnie z tego linku: adodb509a.tgz no i oczywiście nic w niej nie modyfikowałem. Połączenie z Adodb jest prawidłowo skonfigurowane (z poziomu apache działa to bez problemu). Próbowałem z wcześniejszymi bibliotekami Adodb, ale efekt dokładnie taki sam... Jeśli masz jakikolwiek pomysł co może być nie tak napisz proszę. Pozdrawiam Cezar708 EDIT: Mała poprawka, zrobiłem update z 5.1 do 5.3 kod poprzednio działał pod php 5.1, nie sprawdzałem czy działa pod php 5.2, co nie zmienia faktu że błð jest naprawdę ciekawy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:55 |