![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
Nie wiem czemu, ale FF nie wyswietla mi kompletnie tablicy odbieranej w POST, IE wykrywa bez problemu. Tutaj wysylam: Kod <select id="cities" multiple="multiple" name="cities[]" title="Click to select"> <?php $sQuery = mysql_query("SELECT * FROM lista"); while ($sRow = mysql_fetch_row($sQuery)) { if( $stid == $sRow[0] ) { print ("<option selected value='$sRow[0]'>$sRow[1]</option>"); } else { print ("<option value='$sRow[1]'>$sRow[1]</option>"); ?> </select> A tu odbieram: Kod <?php $a = $_POST['cities'][0]; $b = $_POST['cities'][1]; $c = $_POST['cities'][2]; $d = $_POST['cities'][3]; $e = $_POST['cities'][4]; $f = $_POST['cities'][5]; print_r ($_POST) zwraca wszystko oprocz wyzej wyslanej zmiennej cities (dzieje sie to w FF) Dziwne ale upgrade przegladrki FF pomogl. Ten post edytował karol65 20.08.2009, 09:47:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 2 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Akurat miałem podobny problem i wpadłem na rozwiązanie, banalne, ale mi wystarczy:
A potem szukaj za pomocą print_r($_POST); co i gdzie wypluł (poniżej wynik)
PS: sprawdzałem tylko pod Operą |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 12:50 |