![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto moj kod PHP
Pobieram wartosc z tabeli ilosc i przypisuje ja zmiennej pozycja nastepnie zwiekszam ta wartosc o 1 ( tylko w bazie) i aktualizuje tabele tekst o te dane. wyswietla mi takowy blad Catchable fatal error: Object of class mysqli_result could not be converted to string in C:\wamp\www\Unnamed Site 3\admin\akceptuj.php on line 12 w czym tkwi problem? ilosc jest intem w bazie z gory dziekuje z apomoc -------------------------------------------------- napisalem kod od nowa tylko teraz wyskakuje mi cos takiego
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\wamp\www\Unnamed Site 3\admin\akceptuj.php on line 10 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\wamp\www\Unnamed Site 3\admin\akceptuj.php on line 12 prosze o pomoc Ten post edytował uraharu 18.08.2009, 17:10:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 3 Dołączył: 15.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://pl2.php.net/manual/pl/function.mysql-query.php
Polecam przeczytać dokładnie manual jak działa mysql_query przy zapytaniach typu update, insert itp. -------------------- "Każdy działający program jest przestarzały"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 04:05 |