|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam.
Chciałbym, napisać mały skrypt, który pokarze mi 5 obiektów: Pole logowania - name="username" Pole hasła - name="password" Obrazek captchy - src="image.php" Pole wpisania kodu captchy - name="code" Pole do akceptacji logowania - name="loginsubmit" Skrypt będzie wpisywał dane w formie postu: username=LOGN&password=HASLO&code=KOD&loginsubmit=Login Po zalogowaniu będzie odwiedzał 22 linki w przerwach po 32sekundy. Oczywiście działając na zasadzie zapisywania ciasteczek. Wszelkie skrypty cURL, które przeglądnąłem na forum i w google nie nadają się do tego zadania, dobra szukam gotowca, ale muszę mieć jak najszybciej skrypt, wolny czas przed kompem poświęcam czytaniu poradników, tutoriali i innych tekstowych nauk o tematyce cURL. Oczywiście nie mam zamiaru używać go do łamania prawa. Przygotowałem sobie taki skrypcik logowania: [PHP] pobierz, plaintext
Prosił bym, o jak najszybszą pomoc. Zanim przeprasuję google i przeczytam te poradniki miną miesiące. Dziękuję i pozdrawiam. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 2 Dołączył: 1.08.2009 Skąd: Katowice, Rybnik Ostrzeżenie: (0%)
|
350 zł i skrypt jest Twój.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
hah dobre... jakieś inne propozycje?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%)
|
gg 4229278 pomogę za darmo (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 02:27 |