![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam plik index.php którego zawartośc wygląda tak
Kod <?php if(isset($_GET['komponent'])) include('komponenty/'.$komponent.'/'.$komponent.'.php'); require('silnik.php'); $Komponent = 'index'; if($BazaDanych == 'mysql') { $ZapytanieStrona = 'SELECT * FROM '.$Prefix.'strona WHERE strona_id'; } if(!WykonajZapytanie($ZapytanieStrona)) { PokazBlad('Bł±d w zapytaniu',__FILE__,__LINE__,$ZapytanieStrona); } $Wynik = PobierzWynik(); $Wynik[0]['strona_tytul'] = stripslashes($Wynik[0]['strona_tytul']); $Wynik[0]['strona_tresc'] = stripslashes($Wynik[0]['strona_tresc']); $Wynik[0]['strona_keyword'] = stripslashes($Wynik[0]['strona_keyword']); $Wynik[0]['strona_desc'] = stripslashes($Wynik[0]['strona_desc']); $SlowaKuczowe = $Wynik[0]['strona_keyword']; $OpisStrony = $Wynik[0]['strona_desc']; $TytulStrony = $Wynik[0]['strona_tytul'].' - '; Szablon(); ?> I chciałbym zrobić tak aby przy wpisaniu strony www.jakasstrona.pl/index.php wyswietliła mi się ta część pliku Kod require('silnik.php'); $Komponent = 'index'; if($BazaDanych == 'mysql') { $ZapytanieStrona = 'SELECT * FROM '.$Prefix.'strona WHERE strona_id'; } if(!WykonajZapytanie($ZapytanieStrona)) { PokazBlad('Bł±d w zapytaniu',__FILE__,__LINE__,$ZapytanieStrona); } $Wynik = PobierzWynik(); $Wynik[0]['strona_tytul'] = stripslashes($Wynik[0]['strona_tytul']); $Wynik[0]['strona_tresc'] = stripslashes($Wynik[0]['strona_tresc']); $Wynik[0]['strona_keyword'] = stripslashes($Wynik[0]['strona_keyword']); $Wynik[0]['strona_desc'] = stripslashes($Wynik[0]['strona_desc']); $SlowaKuczowe = $Wynik[0]['strona_keyword']; $OpisStrony = $Wynik[0]['strona_desc']; $TytulStrony = $Wynik[0]['strona_tytul'].' - '; Szablon(); a przy wpisaniu www.jakasstrona.pl/index.php?komponent=komponent ta część pliku Kod if(isset($_GET['komponent'])) include('komponenty/'.$komponent.'/'.$komponent.'.php'); Bawię się już z tym bardzo długo i nie mam pomysłu na to. Za każdą pomoc bardzo dziękuję. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:04 |