![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam do wykonania ok 5 tys.(!) zapytań do MySQL'a, które mają po kilkadziesiąt linijek tekstu. Gdy wykonuję je z poziomu php (w pętli oczywiście) to pojawia mi się błąd (pod każdym zapytaniem) "Something is wrong in your syntax obok...". Jednak, gdy to samo zapytanie wkleję do phpMyAdmina, to wszystko jest ok - nie wywala błędu i dodaje nowy rekord. Czemu tak się dzieje? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 1 Dołączył: 14.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż jedno przykładowe zapytanie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
BO mysql_queryu wykonuje tylko jedno zapytanie. Musisz swoje zapytania wrzucic do tablicy (podzielic za pomoca http://php.net/explode po znaku ; (zapewne taki masz separator zapytan)) i petla je wykonywac. Ale skoro juz to zrobiles w phpmyadmin to chyba po klopocie?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja raz miałem podobny problem i dodałem w php linijkę która wybiera odpowiednią bazę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 21:53 |