![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Dzisiaj napisałem dla siebie skrypt PHP, który wyświetla sygnaturkę dodając tekst. Jest to moja pierwsza tego typu praca. Swoją przygodę z PHP rozpocząłem niedawno (wciąż się uczę ![]() Kod jest dość chaotyczny, ale to na razie wersja BETA. W planach mam zrobienie panelu edycji danych. Kod:
Wynik: Link Nie bądźcie za bardzo surowi ![]() Pozdrawiam Radeko ![]() PS Obrazek trochę się ładuje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat PS Obrazek trochę się ładuje. sam sobie odpowiedziales. Raczej takie cos nie przejdzie do normalnego uzytku, chyba ze zrobisz jakiegos cache'a ale tez watpie. Do nauki to calkiem ciekawe ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie ma to jak wybrać najgorszy hosting. Na localhoscie w 1 sekunde się robi..
Ja myślałem że te przezroczystości zrobione są za pomocą GD a tu okazuje się że już to było ![]() Jak na pierwszy czas to nie jest źle ;] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 33 Dołączył: 30.01.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekawe ale i tak nic wielkiego
![]() Uwagi: 1. zamiast $o[] rob np $o['numergg'] dla przejrzystości - lepiej niż same liczby. 2. "{$o[3]}" co to ma być? powinno być: [...] , 240, 69, $o[3], $bialy); to samo tutaj zmień: [...] , 21, "O sobie: {$o[0]}", $bialy); na [...] , 21, 'O sobie: '.$o[0], $bialy); -------------------- http://rafal.brzezinski.me - skrypty, tutoriale i inne.
Jeśli udało Ci się rozwiązać problem podziękuj osobom, które ci pomogły. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wam wszystkim za odpowiedzi i Fafu za uwagi.
Nie ma to jak wybrać najgorszy hosting. Na localhoscie w 1 sekunde się robi.. Ja myślałem że te przezroczystości zrobione są za pomocą GD a tu okazuje się że już to było ![]() Jak na pierwszy czas to nie jest źle ;] Jakich z darmowych byś polecał? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy to nie trochę za mało, żeby od razu dawać do działu oceny?
![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jakich z darmowych byś polecał? A czy to aż taki problem zapłacić miesięczne 5 (może 10) zł za hoting? O minimalnych parametrach na testowanie skryptów zapłacisz tylko tyle. Czy to sms'em, czy to przelewem.. -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
SMS problem nie wielki, ale czy obsłuży GD taki serwer?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
SMS problem nie wielki, ale czy obsłuży GD taki serwer? Jak wiekszosc darmowych obsluguje to taki raczej tez. -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Dobra, a co z płatnych polecacie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dobra, a co z płatnych polecacie. Czy Tobie trzeba wszystko na tacy wyłożyć? Nie potrafisz wpisać w google hasła: hosting lub hosting sms? Na testowanie w zupełności wystarczy Ci boo.pl (trzy rodzaje pakietów). -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
linuxpl.com
50zł/rok, domena .info gratis Więc wychodzi 4zl~/msc ;] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale po co płatne?
![]() http://www.000webhost.com/ http://freevar.com/ Oba są darmowe i są moim zdaniem bardzo dobre. Za free nawet dostęp do cron'a dostajesz. (również cUrl i GD) -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Mam zamiar postawić swoją stronę, więc wolę płatny.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam zamiar postawić swoją stronę, więc wolę płatny. ![]() Rozmawiałem z Erix'em kiedyś o hostingach, polecił mi kilka dobrych i w miarę tanich. Napisz ładnie do niego z prośbą o pomoc w wybraniu serwer'a. Bo jeżeli chcesz stawiać stronę masz też jakieś wymagania typu: przepustowość, miejsce etc. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]()
|
|
Dobrze, a co sądzicie o Link, na początek Lite.
|
|
|
![]()
|
|
Poniżej ~120 zł nie znajdziesz dobrego hostingu. Te 10zł na miesiąc to nie dużo chyba? 120zł na rok...
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:14 |