|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 3 Dołączył: 4.07.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam. Mam taki problem, gdyż kolega mój mial wykupic domene do naszej strony przez webd.pl. Cos przy rejestracji pokrecil ze nie pamieta hasel, a zarezerwowal domene. Teraz nijak ani na tym ani na innym portalu zajmujacym sie domenami nie mozna wykupic tej domeny, ktora chcielismy gdyz pisze ze jest zarezerwowana. I tutaj pojawia sie pytanie: czy ta zarezerwowana na webd.pl weygasnie kiedys i bedzie ja mozna ją kupic? Jesli tak to po jakim czasie? Pozdrawiam.
|
|
|
|
![]() |
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
A nie uważasz, że lepiej by było jakbyście się zwrócili do webd.pl, wyjaśnili całą sytuację, a nie czekali "aż wygaśnie"?
|
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 3 Dołączył: 4.07.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
a uwazasz ze webd nam pomoze, jesli kumpel nie pamieta jakiego meila przy rejestracji podal itp?...
|
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Już do tej pory pewnie byś otrzymał odpowiedź...
Dwie lewe ręce...? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
a uwazasz ze webd nam pomoze, jesli kumpel nie pamieta jakiego meila przy rejestracji podal itp?... To niech kumpel zainwestuje w ziółka (takie na sklerozę) Tak to jest jak się wpisuje jakieś lewe dane. Ten post edytował sowiq 14.08.2009, 10:57:50 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
a moze chociaz fakture macie ....... czy nie pamietacie faktu dokonania platnosci?
-------------------- |
|
|
|
|
|
|
a moze chociaz fakture macie ....... czy nie pamietacie faktu dokonania platnosci? Ale my tego nie kupilismy tylko "zarezerwowalismy". Bo żadnej kasy nie wysylalismy im (chyba). Wydaje mi sie, że jesli nie zaplacilismy za to to przeciez domena nie mzoe byc wiecznie zarezerwowana i kiedys ja musza odblokowac... Co ja poradze ze podczas rejestracji bylismy nawaleni ;/ Kurde szczerze to nawet nie wiem czy to bylo na webd.pl, czy przypadkiem nie na home.pl jednak bardziej prawdopodobne jest to ze na webd bo pozniej w historii paczylismy i bylo webd... Ten post edytował klapaucius 14.08.2009, 12:21:46 |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Cytat Co ja poradze ze podczas rejestracji bylismy nawaleni ;/ Kurde szczerze to nawet nie wiem czy to bylo na webd.pl, czy przypadkiem nie na home.pl jednak bardziej prawdopodobne jest to ze na webd bo pozniej w historii paczylismy i bylo webd... O.o To my mamy tym bardziej wiedzieć, jakie schizy robiliście? O.o -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
|
|
|
|
nie chodzi mi o to, zebyscie powiedzieli co robilismy, tylko odpowiedzieli na moje pierwsze pytanie, ktore zadalem w 1 poscie: Czy zarezerwowane domeny sie kiedys odblokują, a jesli tak to po jakim czasie?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 53 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
a może zdradzisz co to za domena? w końcu przecież i tak jest zablokowana
|
|
|
|
|
|
Napisz do administracji. Nie robimy za czyjś helpdesk. Ktoś ugotuje Ci złą zupę w barzę, to też przylecisz na forum?
Odpowiedzieliśmy na pytanie. NAPISZ DO WEBD i nie marnuj czasu, który moglibyśmy poświęcić na rozwiązywanie problemów, a nie na kpiny. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 03:49 |