![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. W skrypcie od dodania avataru pojawia mi się taki błąd:
Kod <b>Błąd:</b> Undefined index: plik <b>Błąd:</b> Undefined index: plik <b>Błąd:</b> Undefined index: plik Jest to chyba spowodowane tym, że zmienna $_FILES jest pusta... jednak nie wiem jak to naprawić. Kod:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jeśli Ci się to pojawai przed wysyłaniem formularza, sprawdzaj czy $_FILES jest puste i jeśli nie - dopiero wtedy wykonuj.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem dać:
lecz nadal wyskakuje ten błąd. Pojawia się on przed wysłaniem formularza. Edit: Dałem:
I działa ;P Ale nie wiem czy to dobry sposób i czy ten if jest zbędny.. Ten post edytował Loped 13.08.2009, 17:09:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 23:46 |