![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 1.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zanim opiszę mój problem prosiłbym o wyrozumiałość ze względu na to, iż dopiero uczę się php, a znajomość mysql jest dosłownie minimalna, znam najprostsze podstawy. Miałem na stronie możliwość dodawania artykułów, były one zapisywane do pliku *.txt. Chcę udoskonalić to, ażeby artykuły były zapisywane do (i oczywiście odczytywane z) bazy mysql. tabelę w bazie zrobiłem, skrypt do zapisywania również - i tu postęp, nie miałem żadnych problemów, wszystko zadziałało za 1 razem (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) . Napisałem skrypt odczytujący informacje z bazy ale pokazuje tylko najnowszy wpis. To jest skrypt odczytujący info z bazy:
Wydaje mi się, że tu trzeba coś zrobić z funkcjami for lub foreach, ale nigdy tych 2 nie potrafiłem się nauczyć i się nimi posługiwać, nie wchodzi mi to po prostu ;p Nakierujecie mie na dobrą drogę (rozwiązanie)? Bardzo proszę. Z góry dziękuę. Pozdrawiam Ten post edytował Rookie 13.08.2009, 11:34:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 20:26 |