![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Postanowiłem upublicznić nowy katalog blogów, który przygotowywałem od jakiegoś czasu... A więc... ![]() *** spam *** Krótki opis: *** spam *** - Katalog Blogów z podziałem na kategorie tematyczne. Celem katalogu jest zebranie adresów najciekawszych polskich blogów. W katalogu znajduje się ponad 300 podkategorii przydzielonych do 30 tematycznych kategorii. Prowadzisz bloga? Dodaj go do listy najlepszych blogów! Pozostałych zachęcam do oglądania, czytania oraz oceniania blogów. Katalog jest w trakcie przygotowań, ale te najważniejsze rzeczy są... Z czasem postaram się przygotować inną, lepszą skórkę... Zostało jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, postaram się to zrobić jak najszybciej ![]() Katalog jest oczywiście darmowy, moderowany, ale przyjmuję tylko blogi. Jak na razie nie mam zamiaru wstawiać jakiś reklam, linków, itp.. A więc czekam na Wasze opinie, porady, krytyki... ![]() ![]() // zamykam // ayeo -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:35 |