![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam następujacy problem: Jak wyświetlić rekodry z Mysql'a w tabeli która ma 3 kolumny,liczba wierszy zależny od ilości rekodow w bazie.Jak kolwiek próbowałam zawsze otrzymywałem tylko powielone 3 pierwsze rekordy.Może mi ktoś pomóc?
Ten post edytował danussiaaa 12.08.2009, 10:10:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 9 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebujesz tego
-------------------- film edit student
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No super,dzieki za ogolnikowe info na ten temat,ale niech mi ktos chociaz podpowie w ktora strone mam sie udac :|
Bo sama juz niewiem czy to wina mojego skryptu php czy daje ciala w zwyklym html'u ![]() Moze by nie byc goloslowna przedstawie czesc mojego skryptu:
Prosze niech mi ktos podpowie w jakiej czesci mam szukac bledu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak to ma być. ;> -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponieważ rekord ma podobno trzy kolumny to raczej tak
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Otóż nie rekord posiada 1 wartość.I cały sęk polega na tym ,że nie potrafię wyświetlić kolejnych rekordów w tabeli złożonej z 3 kolumn
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż nie rekord posiada 1 wartość.I cały sęk polega na tym ,że nie potrafię wyświetlić kolejnych rekordów w tabeli złożonej z 3 kolumn Pokaż więc strukturę ów tabeli i rekordy, które w niej przetrzymujesz. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]()
|
|
Tabela w mysql'u ma za zadanie przechowywać linki do wyświetlanych zdjęć.
A tabela html w której ma się to wyswietlać ma finalnie wygladać tak: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż nie rekord posiada 1 wartość.I cały sęk polega na tym ,że nie potrafię wyświetlić kolejnych rekordów w tabeli złożonej z 3 kolumn Takie buty... Nie testowałam, mogą być błędy. PS przestań wreszcie używać nawiasów w echo ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
joshima to czy używa nawiasów czy nie to tylko jego sprawa. (ja też preferuję bez)
Co do Twojego kodu zamiast zerować licznik etc. możesz użyć % zamiast / -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]()
|
|
Co do Twojego kodu zamiast zerować licznik etc. możesz użyć % zamiast / To prawda tak jest bardziej elegancko, ale trochę trudniej sprawdzać kiedy dać początek a kiedy koniec wiersza ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Bardzo dziekuję za pomoc
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:29 |