![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie potrzebuje aby funkcja wyświetlała 4 najlepszych strzelców, teraz wyświetla tylko jednego. Próbowałem w pętli for ale coś mi nie wychodziło. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Pokombinuj coś w tym stylu. //DOWN Upewniłeś się? Ten post edytował wookieb 12.08.2009, 09:32:19 -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 53 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I jak to mam wyświetlić
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A z bazy danych z poziomu php umiesz korzystać? Jak nie to jest w przedszkolu temat "LINKI DLA POCZĄTKUJĄCYCH" i radzę to przestudiować bo tym pytaniem zacuchnąłeś totalnym leniem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Uwierz, jeżeli bym wiedział to bym się nikogo nie prosił
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ale gdzie jest Twoja inicjatywa? Wiele osób z programowania się utrzymuje, po to jest giełda ofert. Jeśli oczekujesz pomocy, to wykaż się trochę samodzielnie, a nie szukasz jelenia, który za Ciebie odwali.
Dowiedz się, jak wygląda cegła, dopiero potem buduj mur. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Powtarzam, przed napisaniem postu na waszym forum, próbowałem wielu metod bez skutku i dlatego napisałem tutaj. To zapytanie które podaliście nie zmieniło niczego, ciągle jest wyświetlane to samo jeden użytkownik.
Ok, widzę, że tutaj działacie na zasadzie "łaski". Temat można zamknąć, znajdę pomoc u kogoś innego. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powtarzam, przed napisaniem postu na waszym forum, próbowałem wielu metod bez skutku i dlatego napisałem tutaj. To zapytanie które podaliście nie zmieniło niczego, ciągle jest wyświetlane to samo jeden użytkownik. Ok, widzę, że tutaj działacie na zasadzie "łaski". Temat można zamknąć, znajdę pomoc u kogoś innego. Dostałeś pomoc lecz z niej nie skorzystałeś, Twój problem. Jeżeli nie wiesz jak to wyświetlić to nie jest Nasz problem. Co dalej miałem napisać...Skoro próbowałeś wielu metod bez skutku to chociaż mogłeś pokazać w jaki sposób, abyś nie został jak to określiłeś wyzywany od lenia. Nikt tutaj nie działa na zasadzie "łaski", lecz gotowców nie dostaniemy bo przyjdzie 10 innych użyszkodników jak np. Ty i będą prosili o to samo i nikt się niczego nie nauczy i będzie spam na forum. Pozdrawiam. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Wyświetla dwóch takich samych graczy, zamiast dwóch innych. Nie mam już pomysłu co jest nie tak, chce aby wyswietlał dwóch różnych o największej liczbie bramek. |
|
|
![]()
|
|
Powiedz mi czy naprawdę tak trudno ruszyć leniwy zad do manuala??
http://pl2.php.net/mysql_fetch_assoc JEST NAPISANE WSZYSTKO CO POTRZEBUJESZ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Bo wyświetlasz tylko pierwszy wynik w pętli for. Zauważ, że nie korzystasz z np. indeksu jakim jest $i (więc po co Ci w tym przypadku pętla?)
Jeżeli mam coś w tablicy $zawodnicy to moją pętla mogłaby mi to wyświetlać tak:
Czy nie byłoby łatwiej pobrać te dane odpowiednim zapytaniem, następnie wyświetlać je za pomocą while? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 06:25 |