![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym dodać w divie o id result standardowe pole np. "{wars:navlist}", a gdy kliknę w rozsuwanym menu na daną pozycję zmieniało treść diva na wybraną - ta opcja działa. I co można zrobić żeby ukryć adres linka typu "#", ablo co zrobić żeby po kliknięciu nie przenosiło na górę strony.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat I co można zrobić żeby ukryć adres linka typu "#", ablo co zrobić żeby po kliknięciu nie przenosiło na górę strony. Zwracaj w funkcji false albo wykonuj metodę preventDefault wewnątrz zdarzenia. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak byś mógł mi napisać jeszcze co zmienić
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A googlałeś to, o czym napisałem?
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Tak, ale jak to dodać to nie mam pojęcia. Używam gotowych skryptów.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 06:25 |