![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, w jaki sposób mogę sprawdzić (serwer->użytkownik) czy obrazek wklejony przez drugiego użytkownika działa?
Weźmy przykład: maly_pirat: Obrazek -> ![]() Jednak z niewiadomych przyczyn, już obrazek nie działa, więc te: Kod [img]http://forum.php.pl/style_emoticons/default/worriedsmiley.gif[/img] zmienia się na mój obrazek z serwera (np. /images/pic-not-found.jpg/) Czy jest to do wykonania w technologii PHP? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Hej, w jaki sposób mogę sprawdzić (serwer->użytkownik) czy obrazek wklejony przez drugiego użytkownika działa? No wyciągasz ścieżkę, tworzysz nowe żądanie, jeśli zwraca kod 200 = poprawny. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pośpieszyłem się trochę z tematem - przepraszam, a rozwiązanie to: fopen.
Proszę zamknąć i jeszcze raz sorka ;-P |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:30 |