![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od razu zaznaczam, ze jestem totalnym laikiem, wiec prosze o nie wysmiewanie mnie.
Moje pytanie - czy po zainstalowaniu oprogramowania i wlaczeniu wszystkich uslug moje osobiste pliki z katalogu "www" moga byc dostepne dla osoby trzeciej? zostawia to jakies slady na jakichs serwerach, np wlasnie krasnala? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 13 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co masz na myśli pisząc dla osoby trzeciej?
-------------------- Tani hosting - GlowaNET.pl | Hosting na Litespeed | PHP 5.2 | MySQL 5.1
Pakiety już od 22zł rocznie! Hosting SEO Domeny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Co masz na myśli pisząc dla osoby trzeciej? To, że nie dla czwartej... Masz publiczne ip? Jeżeli nie to koniec tematu. Jeżeli masz publiczne ip to czy podawałeś innym ludziom linki by wchodzili do ciebie "na serwer"? Jeżeli nie to nie bój się. Krasnal nie wysyła nigdzie twoich prywatnych plików. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:06 |